Solid Surface International produceert in eigen fabriek en kan daardoor elk ontwerp realiseren. Of het nu gaat om een ontwerp voor één balie, keukenblad, wastafel, gevel- of wandelementen of prefab series voor grotere gebouw transformaties en projectinrichting. Wij leveren bijvoorbeeld complete prefab badkamers op maat, inclusief vloer- en wandbekleding. Of prefab hotelkamers inclusief slimme, innovatieve oplossingen met licht en geluid.

Solid Surface International, flexibel van huis uit
Ons materiaal kent nauwelijks beperkingen. En hetzelfde geldt voor Solid Surface International. “Kan niet”, bestaat  niet. Met ons kiest u voor een betrouwbare, duurzame en vooral flexibele partij die meedenkt in totaaloplossingen voor zowel interieur als exterieur. Wij werken uitsluitend hoogwaardige acryl gebonden Solid Surface materialen zoals: Corian, Hi Macs & Staron.

Maatwerk partner
Solid Surface International is uw perfecte partner voor maatwerk. Vele interieurbouwers zowel nationaal als internationaal weten ons dan ook te vinden voor hun solid surface maatwerk. Aangezien wij gespecialiseerd zijn in de verwerking van dit arbeidsintensieve materiaal wordt dit veelal uitbesteed door onder andere interieurbouwers waardoor er flink op kosten bespaart kan worden. Wij produceren voor onze klanten volledige producten op basis van aangeleverde tekeningen. Voor de complexere elementen zoals bijvoorbeeld balies bieden wij ook montage aan op locatie waar wij de verschillende delen dan naadloos aan elkaar koppelen.